BRUILOFT DJ SHOW ULTIMATE

thumbnailUltimate De Bruiloft DJ Show Ultimate is een show die garant staat voor uren lang feestende mensen. Alle voetjes zullen van de vloer gaan.

Deze show is de grootste variant van de Bruiloft Discoshow. Een spectaculaire show die daarnaast ook is uit te breiden met extra modules.

Door onze Bruiloft DJ achter zijn LED DJ-booth en de truss brug, met maar liefst 8 LED spots en daarnaast ook 4 Moving Heads, wordt elk feest een ervaring om nooit te vergeten. De lichte haze zorgt ervoor dat deze computergestuurde LED spots nog meer sfeer geven. Deze Ultimate DJ show is naar eigen wens uitbreidbaar met bijvoorbeeld de LED statafels of nog extra LED pilaren achter de DJ. Alles is mogelijk en niets is te gek om voor u de ultieme Bruiloft DJ show samen te stellen. Zie hiervoor de mogelijkheden onder het kopje 'Extra Opties'.

Op stijlvolle wijze zullen onze Bruiloft DJ 's jullie huwelijksfeest tot een echt knalfeest maken. Niet de bruiloft DJ, maar de beste muziek staat bij ons altijd centraal. Uiteraard wordt de muziek strak aan elkaar gemixt. De Bruiloft DJ draait jullie favoriete platen en tovert de zaal om in een echte discotheek. Ook verzoekjes zijn daarbij uiteraard van harte welkom.

 

Bruiloft DJ Show Ultimate biedt jullie standaard:

  • 1 Bruiloft DJ met ondersteuning door technicus
  • Multicolor LED DJ-Booth
  • Krachtige geluidsinstallatie tot 125 personen
  • 1x truss-brug achter DJ
  • LED Sterrendoek achterwand
  • 8x LED spots in truss
  • 4x LED Moving-Head in truss
  • Hazer

 

Bekijk hier onze professionele Bruiloft DJ's. Onze extra opties zijn hierbij ook altijd een absolute aanrader! Op basis van jullie budget, de feestlocatie, het aantal gasten en jullie thema richten wij desgewenst de locatie in en stellen wij passend entertainment samen voor een onvergetelijk trouwfeest. De Ultimate Show is eindeloos uit te breiden met diverse modules.
De mogelijkheden zijn enorm, evenals de ideeën van onze ervaren decorateurs, technici en artiesten. Benieuwd naar onze ideeën voor jullie feest of hebben jullie zelf veel inspiratie voor een spectaculair thema en info nodig over de invulling hiervan? Neem dan contact met ons op.


In een gesprek voorafgaand aan het feest kunnen jullie al jullie wensen aan ons kenbaar maken en de precieze invulling van het feest met ons bespreken. Jullie kunnen hiervoor het beste één van onze kijkavonden bezoeken. Wij staan jullie graag te woord en adviseren jullie graag over de diverse mogelijkheden.

 

Een keertje kijken?

Om jullie een indruk te geven van onze Bruiloft DJ Shows voor jullie bruiloft organiseren wij kijkavonden. Op een kijkavond staat de Bruiloft DJ Show Supreme opgesteld en zijn er entertainment adviseurs en soms een bruiloft DJ aanwezig om jullie vragen te beantwoorden en jullie feest te bespreken. Schikt een kijkavond niet? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor.

 

Bruiloft DJ Show Ultimate::Foto 1
Bruiloft DJ Show Ultimate::Foto 2
Bruiloft DJ Show Ultimate::Foto 3
Bruiloft DJ Show Ultimate::Foto 4

Offerte aanvragen

Bekijk meer foto's

 


Andere mogelijkheden:

Bruiloft DJ Show Deluxe

thumbnailDeluxeEen Bruiloft DJ, een strakke DJ-booth in wit of zwart naar keuze, een krachtige geluidsinstallatie, maar liefst 8 LED spots op statief en een hazer om het af te maken.

Lees meer

Bruiloft DJ Show Supreme

thumbnailSupremeDe verlichting gaat uit, de LED spots en LED DJ-booth gaan aan, de lekkerste bruiloft muziek knalt uit de speakers. Dat is de Supreme DJ show!

Lees meer

Bruiloft DJ Show Ultimate

thumbnailUltimate De Bruiloft DJ Show Ultimate is een show die garant staat voor uren lang feestende mensen. Alle voetjes zullen van de vloer gaan.

Lees meer

Bruiloft DJ

DJ voor bruiloftBij ons boekt u uitsluitend professionele Bruiloft DJ’s! Onze allround ingestelde DJ’s zijn van alle markten thuis en draaien de beste platen van nu en vroeger.

Lees meer

Dance DJ

Dance House DJ voor bruiloftOnze hippe dance DJ’s draaien de hele avond de beste dance(classics), house, club en techno. Onze Dance DJ’s draaien op jullie feest gegarandeerd de voetjes van de vloer!

Lees meer

Andere Acts en Artiesten

Artiesten en Acts voor bruiloftNiet op zoek naar een DJ? Ook dan zitten jullie goed bij ons. Wij hebben alle expertise in huis om jullie te adviseren over andere soorten bruiloft-entertainment.

Lees meer