BRUILOFT DJ SHOW DELUXE

thumbnailDeluxeEen Bruiloft DJ, een strakke DJ-booth in wit of zwart naar keuze, een krachtige geluidsinstallatie, maar liefst 8 LED spots op statief en een hazer om het af te maken.

Dat zijn de ingrediënten die u nodig heeft voor een geweldig bruiloftsfeest.

 

Precies wat de Bruiloft DJ Show Deluxe te bieden heeft. Een show die standaard stijlvol en deluxe uitgevoerd. De Bruiloft DJ steelt keer op keer de show en zorgt dat de voetjes van de vloer gaan. Door de 8 LED spots is de sfeer aan elk soort feest aan te passen. Bij de Deluxe DJ show kan alles, behalve ontevreden feestgangers! De DJ show is uiteraard uit te breiden met diverse extra showeffecten en aanpassingen. Zie hiervoor de 'Extra Opties'.

Basis uitbreiding is twee extra lichteffecten geplaatst op de speakers zoals op onderstaande foto’s weergegeven. Daarnaast zijn bijna alle uitbreiding die onder de DJ’s staan beschreven ook mogelijk.

 

Bruiloft DJ Show Deluxe biedt jullie standaard:

  • 1 Bruiloft DJ met ondersteuning door technicus
  • Strakke DJ-booth in wit of zwart naar keuze
  • Krachtige geluidsinstallatie tot 125 personen
  • 8x LED spots op statief
  • Hazer


In een gesprek voorafgaand aan het feest kunnen jullie al jullie wensen aan ons kenbaar maken en de precieze invulling van het feest met ons bespreken. Jullie kunnen hiervoor het beste één van onze kijkavonden bezoeken. Wij staan jullie graag te woord en adviseren jullie graag over de diverse mogelijkheden.

 

Een keertje kijken?

Om jullie een indruk te geven van onze Bruiloft DJ Shows voor jullie bruiloft organiseren wij kijkavonden. Op een kijkavond staat de Bruiloft DJ Show Supreme opgesteld en zijn er entertainment adviseurs en soms een bruiloft DJ aanwezig om jullie vragen te beantwoorden en jullie feest te bespreken. Schikt een kijkavond niet? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor.

 

Bruiloft DJ Show Deluxe::Foto 1
Bruiloft DJ Show Deluxe::Foto 2
Bruiloft DJ Show Deluxe::Foto 3
Bruiloft DJ Show Deluxe::Foto 4

Offerte aanvragen

Bekijk meer foto's

 

 


Andere mogelijkheden:

Bruiloft DJ Show Deluxe

thumbnailDeluxeEen Bruiloft DJ, een strakke DJ-booth in wit of zwart naar keuze, een krachtige geluidsinstallatie, maar liefst 8 LED spots op statief en een hazer om het af te maken.

Lees meer

Bruiloft DJ Show Supreme

thumbnailSupremeDe verlichting gaat uit, de LED spots en LED DJ-booth gaan aan, de lekkerste bruiloft muziek knalt uit de speakers. Dat is de Supreme DJ show!

Lees meer

Bruiloft DJ Show Ultimate

thumbnailUltimate De Bruiloft DJ Show Ultimate is een show die garant staat voor uren lang feestende mensen. Alle voetjes zullen van de vloer gaan.

Lees meer

Bruiloft DJ

DJ voor bruiloftBij ons boekt u uitsluitend professionele Bruiloft DJ’s! Onze allround ingestelde DJ’s zijn van alle markten thuis en draaien de beste platen van nu en vroeger.

Lees meer

Dance DJ

Dance House DJ voor bruiloftOnze hippe dance DJ’s draaien de hele avond de beste dance(classics), house, club en techno. Onze Dance DJ’s draaien op jullie feest gegarandeerd de voetjes van de vloer!

Lees meer

Andere Acts en Artiesten

Artiesten en Acts voor bruiloftNiet op zoek naar een DJ? Ook dan zitten jullie goed bij ons. Wij hebben alle expertise in huis om jullie te adviseren over andere soorten bruiloft-entertainment.

Lees meer