APPARATUUR

De apparatuur die wij gebruiken voor onze bruiloft discoshows is goed onderhouden, betrouwbaar en van hoogwaardige kwaliteit. We maken gebruik van gerenommeerde merken als EV, JBL, Crest, Dynacord, Mobil-Tech, GAE, Eurotruss, Geni, GE, Showtec, HQ, ProDJuser, Sennheiser, Pioneer, Behringer, Dateq en Denon.

 

Onze geluidset is tijdens jullie huwelijksfeest te gebruiken voor toespraken, presentaties en natuurlijk de muziek van onze bruiloft DJ. Wij hebben op jullie feest standaard twee microfoons bij ons en ook het aansluiten van het geluid van laptops en beamers is geen probleem. De geluidsets bij onze Bruiloft Discoshows zijn geschikt voor grote feesten en zorgen voor een echte volle disco-sound. Wij optimaliseren de geluidsinstallatie per feest op basis van het aantal gasten en de feestlocatie. Zo bent u verzekerd van de beste sound!

 

 


 

Bij iedere Bruiloft Discoshow krijgt u een uitgebreide sensationele lichtshow. Standaard bestaat de lichtshow uit minimaal twee scans voor computergestuurde lichteffecten, acht spots, een rookmachine en diverse extra effecten zoals een spiegelbol en 2 bellenblaasmachines. Onze lichtset is hiermee standaard uitzonderlijk groot! Afhankelijk van de specificaties van een feest waaronder de eigenschappen van de feestzaal, publiek en jullie wensen wordt de lichtshow geoptimaliseerd. Zo bent u ook verzekerd van de beste lichtshow op uw bruiloft! Bij de Bruiloft DJ Show Ultimate nemen wij zelfs een nóg grotere lichtshow mee. Op onze kijkavonden vertellen wij hier graag meer over. U kunt de lichtshow ook uitbreiden met extra opties.

 
 

Naast licht- en geluidsapparatuur beschikken de Bruiloft Discoshows over verschillende stijlvolle DJ-meubels om de show netjes af te werken (deze zijn ook leverbaar met uw eigen, persoonlijke opdruk). Ook worden de speakersets van de Bruiloft Discoshows netjes aangekleed in het wit gedecoreerd. Samen met de uitgebreide lichtinstallatie zorgt dit voor een unieke showaankleding!

Heeft u specifieke wensen of vragen met betrekking tot de apparatuur, dan kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens.

 

Back-up en reserve-apparatuur

Tijdens onze optredens zijn alle Bruiloft Discoshows standaard voorzien van voldoende reserve apparatuur. Mochten er zich onverhoopt technische storingen voordoen dan heeft de technicus, die standaard bij een show zit, dus voldoende mogelijkheden om een storing direct te verhelpen zodat de voortgang van het feest niet in gevaar komt.

 


 

Alleen de apparatuur nodig?

Alleen op zoek naar apparatuur voor jullie trouwfeest en niet naar een DJ? Dan is wellicht één van onze andere websites geluid-licht-huren.nl interessant voor u. Speciale selectie apparatuur voor bruiloften: geluid-licht-huren.nl/bruiloften